Met een abonnement kies je voor lange-termijn resultaat. 24/7 toegang tot actuele informatie en persoonlijke ondersteuning, awareness sessies en trainingen online of op jouw locatie.

MIX & MATCH

Kies een voorbeeld-abonnement die past bij jouw organisatie, vraag een abonnement op maat aan of neem direct contact op om advies te krijgen. Iedere abonnementsvorm bestaat altijd uit een basisinvulling. Bij het verder samenstellen van je abonnement mix en match je verschillende gebruikersadoptie-tools die passen bij jouw situatie. Is de situatie veranderd gedurende de looptijd? We vieren de successen  en stemmen samen af welke verbeterpunten je wilt meenemen in de volgende periode van het abonnement.  Met continu zicht op resultaat kun je de meest geschikte gebruikersadoptietools inzetten. Mix en match de diensten van MASTT om tot het User Adoption-traject te komen wat bij jouw organisatie past.

Kies een pakket

Op basis van 12 ½ jaar ervaring zijn herkenbare pakketten samengesteld. Lees de voorbeelden en bepaal welke invulling bij jou past.

Abonnement op maat

Liever een abonnement op maat? Maak een afspraak met Jeantine om het juiste pakket samen te stellen.

Vraag advies

Weet je even niet voor welk abonnement je moet gaan? Neem gerust contact op met Jordi voor gericht advies.

FUNCTIONEEL, FLEXIBEL EN FUN

Gebruikersadoptie en draagvlak voor nieuwe manieren van werken blijvend vergroten. Voor een vaste prijs per maand. Met als resultaat dat ICT bijdraagt aan efficiëntie en plezier. Functioneel, Flexibel & Fun: dat is MASTT.