KIES EEN PAKKET

Julia

Standaard materialen voor innovatieve werknemers die wel raad weten met nieuwe tools. 

Standaard materialen voor innovatieve bedrijven die kort, maar krachtig aandacht willen besteden aan nieuwe ontwikkelingen. Collega’s bekijken zelf materialen om up-to-date te blijven. 

Abonnement bestellen

William

Efficiënter ondernemen met een servicedesk en sessies voor ZZP-ers. 

Het runnen van je bedrijf gaat 24/7 door, net als de online ondersteuning van MASTT. Leer slimmer online werken, spreek andere ZPP-ers en stel prangende vragen aan de servicedesk.  

Abonnement bestellen

Lilly

On- en offline vervolgtrainingen voor eerder aangeschafte software.

Gebruik de kracht van herhaling om werknemers up-to-date te houden van bestaande software, dit kan persoonlijk maar ook via een online portal.  

Abonnement bestellen

Patrick

Train eigen werknemers tot interne trainers en vraagbaken voor collega’s.

Creëer bewustwording en enthousiasme voor nieuwe tools in de organisatie met behulp van interne ambassadeurs. Zij leren de kneepjes van het vak en kunnen hierbij terugvallen op een supportdesk.

Abonnement bestellen

Nicole

Medewerkers vinden 24/7 hulp en ondersteuning op eigen niveau.

Als grote en razenddrukke organisatie word je ontzorgt in communicatie, training en advies rondom een nieuwe vergadertool. Het trainingsprogramma focust op flexibele leermomenten naar eigen niveau. 

Abonnement bestellen

Meer weten over de inhoud van de pakketten? Bekijk alle specificaties.

FUNCTIONEEL, FLEXIBEL EN FUN

Gebruikersadoptie en draagvlak voor nieuwe manieren van werken blijvend vergroten. Voor een vaste prijs per maand. Met als resultaat dat ICT bijdraagt aan efficiëntie en plezier. Functioneel, Flexibel & Fun: dat is MASTT.